Light House – Riktig lyssetting med kostnadseffektive miljøløsninger

Korrekt lyssetting, profesjonell kompetanse og riktig produkter er viktige komponenter for at et prosjekt skal bli attraktivt, lønnsomt og vellykket.

Riktig belysning påvirker adferden vår. Den beroliger oss i salongen, holder oss opplagt over kjøkkenbenken og gir boligen egenart og identitet

Du som forbruker eller utbygger forventer ofte at en nøkkelferdig bolig eller hytte også innebærer riktig belysning. Det betyr ikke alltid at man vil det skal koste så mye, men det skal være helhetlig og gjennomtenkt fra starten av.

Dessverre setter ikke forskriftene gode nok krav til belysning og i anbudsrunder er det sjeldent godt ivaretatt, med mindre man bestemmer seg for at dette er viktig.

Light House har en eneste ående posisjon i markedet takket være deres dedikasjon, kunnskap , gunstige og kreative løsninger.

Med deres Showroom i Oslo og Tønsberg vil du kunne finne inspirasjon og øke din egen «know-how» på riktig lysplanlegging av ditt prosjekt.

 

Flexibo er stolt samarbeidspartner med Light House. Med Lighthouse med på laget, er vi trygge på at du får en riktig og god belysningsplan med de rette produktene nettopp for deg.