Om oss

dotted-box

Om Flexibo

Vårdal Arkitekter AS så at manges terskel for å oppsøke arkitekt og få tegnet noe fra bunnen av var høy.  Samtidig satt arkitektene på bred kompentanse på hva som gir  lønnsomhet i prosjekter samt å opprettholde god arkitektur.

Flexibo AS ble derfor opprettet i 2006, da under navnet «BOLIG1 NORGE AS», og tilbyr komplette tegningspakker, med mål om å tilby god og lønnsom arkitektur.

Med en tegningspakke i hendene står du fritt til å benytte entreprenørene, byggemetoden og materialene du ønsker. Denne friheten kan spare deg for overraskende mange kroner, samtidig som du kan nyte god arkitektur og effektive løsninger.

Selvbyggere og utbyggere har hatt stor glede av å kjøpe modeller som de visste hadde et lønnsomhetspotensiale. Og med en selvstendig tegning stor de fritt til å velge entrepriseform og underleverandører selv.

Med tiden har Flexibo knyttet til seg gode partnere med forskjellige entrepriseformer. Det være seg Byggmesterbedrifter, grunneiere, utbyggere og større entreprenører.

Disse er og kommer til å være viktige bidragsytere for å få modellene ut i markedet. Det er verdifullt for Flexibo med gode samarbeidspartnere og dette er en retning vi i fremtiden satser ytterligere på.

dotted-box

KONTAKTPERSON

Tim C. Rühmling

Markedsjef